Studenten e-raceteams

nuonNuon Solar Team

Het Nuon Solar Team heeft de zonneauto de Nuna 8 ontwikkeld en heeft hiermee de World Solar Challenge gewonnen in Australië. Het team bestaat uit zestien studenten van de TU Delft.

http://www.nuonsolarteam.nl/

 

 

fsteam

Formula Student Team Delft

Het Formula Student Team Delft heeft een elektrische racewagen ontwikkeld en heeft hiermee de eerste plaats bereikt op de Formula voor studenten van zowel Duitsland als Groot-Brittannië. Het team bestaat uit zeventig studenten van de TU Delft.

http://www.fsteamdelft.nl/

 

forzeForze Hydrogen Racing

Het Forze Hydrigen Racing team heeft de Forze VI ontwikkeld, een waterstof race auto, en heeft hiermee de snelste ronde tijd neergezet voor waterstofauto’s op de Nürbrgring Nordschleife circuit in Duitsland. Het team bestaat uit 60 studenten van de TU Delft.

http://www.forze-delft.nl/

 

tu delft solar boatTU Delft Solar Boat Team

Het TU Delft Solar Boat team heeft een boot op zon energie ontwikkeld, en strijd mee in de DONG Solar Challenge. Het team bestaat uit 23 studenten van de TU Delft.

http://www.solarboatteam.nl/

 

 

ecorunnerEco-Runner team Delft

Het Eco-Runner team Delft heeft de Ecorunner V ontwikkeld, en strijd mee in de prototype waterstof klasse wedstrijden. Het team bestaat uit twintig studenten van de TU Delft.

http://www.ecorunner.nl/

 

 

Nova Electric RacingNova Electric Racing

Het Nova Electric Racing Team heeft met de NovaBike07 de eerste Nederlandse elektrische race motorfiets ontwikkeld. Deze motorfiets wordt nu getest en verbeterd om deel te nemen aan de Europese MotoE competitie van 2017. Het team bestaat uit veertien studenten van de TU Delft.

http://www.novaracing.nl

 

 

solar team eindhovenSolar Team Eindhoven

Het Solar Team Eindhoven heeft de Stella Lux ontwikkeld, en heeft de World Solar Challenge voor de Gezinsauto’s gewonnen. Het team bestaat uit 21 leden van de TU Eindhoven.

http://www.solarteameindhoven.nl/

 

 

university racing eindhovenUniversity Racing Eindhoven

Het University Racing Eindhoven team heeft de URE 09 ontwikkeld, en doet mee in de Formula Student competities voor elektrische auto’s. Zo waren zij derde in de Energy Efficiency Class 1 in Silverstone. Het team bestaat uit 55 studenten van de TU Eindhoven.

http://www.universityracing.tue.nl/

 

tu ecomotiveTU/ecomotive

Het TU/ecomotive team heft de Nova ontwikkeld, en is vijftiende geworden in de Shell Eco-Marathon. Het team bestaat uit zeventien studenten van de TU Eindhoven.

http://www.tuecomotive.nl/

 

 

 

inmotionInMotion

Het InMotion team heeft de KP&T IM/e ontwikkeld, en zal meedoen in de snelste ronde tijden voor Elektrische auto’s op de Nürbrgring Nordschleife circuit in Duitsland. Dit is de eerste auto van dit team. Het team bestaat uit ongeveer vijftig studenten van de TU Eindhoven.

http://www.inmotion.tue.nl/

 

storm eindhovenSTORM Eindhoven

Het STORM Eindhoven team heeft de Storm Pulse motor ontwikkeld, en zal mee gaan doen aan de 80 Day Race in 2017. Het team bestaat uit dertig studenten van de TU Eindhoven.

http://www.storm-eindhoven.com

 

 

solar team twenteSolar Team Twente

Het Solar Team Twente heeft de Red One ontwikkeld, en heeft de tweede plek in de World Solar Challenge gewonnen. Het team bestaat uit negentien studenten van de Universiteit Twente.

http://www.solarteam.nl/

 

 

green team twenteGreen Team Twente

Het Green Team Twente heeft de H2 Zero ontwikkeld, een waterstof auto, en is eerste geworden in de Challenger Event voor de battery electric klasse. Het team bestaat uit zestien studenten van de Universiteit van Twente.

http://www.greenteamtwente.nl/

 

 

team spiritTeam Spirit

Het Team Spirit heft de Spirit ontwikkeld en is vijfde geworden in de Racing Aeolus competitie. De Spirit rijdt op windkracht. Het team bestaat uit vijf studenten van de Hogeschool van Amsterdam.

http://www.cleanmobility.info/

 

 

team h2aTeam H2A

Het Team H2A heeft de H2A auto ontwikkeld, de H2A rijdt op waterstof en is tweede geworden inde 2015 Shell Eco-marathon Europe. Het team bestaat uit vijf studenten van de Hogeschool van Amsterdam.

http://www.cleanmobility.info/

 

solar team clean mobilitySolarteam CleanMobility

Het Solarteam CleanMobility heeft de boot Solar ontwikkeld en is vierde geworden in de DONG Solar Challenge van 2015. Het team bestaat uit zes studenten van de Hogeschool van Amsterdam.

http://www.cleanmobility.info/

 

electric vehicle amsterdamElectric Vehicle Amsterdam

Het Electric Vehicle Amsterdam team heeft de EVA waterstof auto ontwikkeld en is vierde geworden in de 2014 Shell Eco-Marathon. Het team bestaat uit zes studenten van de Hogeschool van Amsterdam.

http://www.cleanmobility.info/

 

 


triga2Phidippides Triga

Het Phidippides Triga team heeft de Triga II ontwikkeld en zal met deze waterstof auto mee gaan doen aan de Shell Eco-Marathon. Het team bestaat uit vijftien studenten van de Hogeschool Rotterdam.

http://www.phidippides.eu/

 

 

quadrigaPhidippides Quadriga

Het team Phidippides Quadriga heeft de Quadriga II ontwikkeld, een auto die rijdt op batterijen. Met de Quadriga is de tweede plaats in de 2013 Shell Eco-Marathon gehaald. Het team bestaat uit vijftien studenten van de Hogeschool Rotterdam.

http://www.phidippides.eu/

 

han hydromotiveHAN Hydromotive

Het HAN Hydromotive team heeft de Arval Insipre II ontwikkeld. De Arval Inspire II is een waterstof auto en heeft de derde plaatse gehaald in de Shell Eco-Marathon. Het team bestaat uit vijftien studenten van de Hogeschool van Arnhem Nijmegen.

www.hanhydromotive.nl

 

 

Hieronder vindt u een brochure over de studententeams, u kunt deze downloaden in PDF of hier doorlezen.

Download (PDF, 8.88MB)