ARCHI symposium

ARCHI 2018 op 8 februari 2018 – programma bekend

Save the date: 8 februari 2018 – Symposium ARCHI 2018
Wetenschap ontmoet markt. Publiek laden van elektrisch vervoer staat centraal.

HvA, TU Delft, Dutch INCERT en NKL organiseren op 8 februari 2018 voor de tweede keer het Engelstalige symposium ARCHI. Een dag lang staat toegepast onderzoek op het gebied van laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer centraal. Onderzoekers, academici en marktpartijen die op dit gebied actief worden uitgenodigd om kennis te komen uitwisselen, resultaten te presenteren en daarmee bij te dragen aan de ontwikkeling en implementatie van laadinfrastructuur van elektrisch vervoer.

 

Het programma is nu bekend!

Keynote speakers
We hebben een uitstekende line-up die bestaat uit 5 keynote speakers. Deze keynote speaker zullen de huidige status en perspectieven op de gebieden van laadinfrastructuur, snelladen en internationale ontwikkelingen over de energie-transitie geven. Presentaties van: Prof. Joeri van Mierlo (VU Brussels), Crijn Bouman (ABB), Prof. Rik De Doncker (RWTH Aachen), Roel Smelt (MisterGreen) and Prof. Pavol Bauer (TU Delft).

Parallel sessions
Daarnaast zijn er 4 parallel sessions waar de laatste ontwikkelingen in de toekomstige laadtechnologieën worden gepresenteerd: (inductief laden, bidirectioneel laden), e-mobility simulaties/modellen en consumentengedrag (lengte van de laadsessies, prijsdifferentiatie en laadgedrag).

Sprekers ARCHI 2018

 

Datum: 8 februari 2018
Tijd: 9.30 -18.00 uur
Locatie: TU-Delft, Stevinweg 1, 2628 CN Delft
Kosten: € 150 (regulier) – € 30 (studenten)
Programmaprogramma
Informatie: Meer informatie over het symposium en registratie

U kunt zich hier aanmelden